Listing Location - search issue

Listing & Directory WordPress Theme
https://listgo.wiloke.com/
novare
Posts: 12
Joined: Thu Jan 18, 2018 10:50 am
Contact:

Listing Location - search issue

Postby novare » Thu Jan 18, 2018 11:11 am Supported Until: Thu May 31 02:24:36 +1000 2018

Hi

The latest updates seem to have caused an issue with a search using the listing location.

Please refer to my website at https://kidslinknz.wpengine.com/

Whenever I search by an individual listing location, the results page displays every listing. For example I have one listing assigned to the listing location of Canterbury. However if I select Canterbury as the individual listing location, then all 45 of my listings are displayed.

Also if I search by listing category and listing location, the results page will display the appropriate listing for that category, even when that listing has been assigned a different listing location.

I am running ListGo version 1.6.2 and all the plugins are up to date.

Thanks for your assistance.

Regards

Simon

novare
Posts: 12
Joined: Thu Jan 18, 2018 10:50 am
Contact:

Re: Listing Location - search issue

Postby novare » Fri Jan 19, 2018 7:43 am Supported Until: Thu May 31 02:24:36 +1000 2018

Hi

I have noticed the same issue on your demo site at https://listgo.wiloke.com/

Look forward to this core search functionality being fixed in the next update.

Thanks

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 6051
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: Listing Location - search issue

Postby pirateS » Sun Jan 21, 2018 3:19 pm

Hi
Could you please take a screenshot and leave your site below as well? I checked https://listgo.wiloke.com/search-result ... n_term_id= and it's fine.

novare
Posts: 12
Joined: Thu Jan 18, 2018 10:50 am
Contact:

Re: Listing Location - search issue

Postby novare » Mon Jan 22, 2018 6:09 am Supported Until: Thu May 31 02:24:36 +1000 2018

Hi

I've just updated to 1.6.3.1 and I notice the issue I was describing has been partially fixed, although there is still a problem.

Whenever I initially search by an individual listing location, the results page still displays every listing. However any subsequent location listing searches without reloading the page are working properly.

You can see this on your demo site at https://listgo.wiloke.com If I select Chile as the individual listing location for instance then the initial search result brings up all 14 pages of listings from all listing locations. Then if I select another listing location for example Canada, then the search functionality works properly. However when the search page is fully loaded again, all the listing locations are again displayed.

Could you please have a look at this core functionality as it is definitely still not working properly.

Thanks and regards

Simon

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 6051
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: Listing Location - search issue

Postby pirateS » Wed Jan 24, 2018 6:24 pm

Okay, I got it. I will fix it soon.
Thanks

novare
Posts: 12
Joined: Thu Jan 18, 2018 10:50 am
Contact:

Re: Listing Location - search issue

Postby novare » Thu Jan 25, 2018 7:25 am Supported Until: Thu May 31 02:24:36 +1000 2018

Hi

Thanks for the fix in the latest update.

Much appreciated

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 6051
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: Listing Location - search issue

Postby pirateS » Sat Jan 27, 2018 1:25 am

Glad to help!


Return to “ListGo”

Who is online

Users browsing this forum: pirateS and 3 guests