Errors with "Single Image" loading & "Accordin"

moreBrandy
Posts: 18
Joined: Thu May 18, 2017 3:09 am
Contact:

Errors with "Single Image" loading & "Accordin"

Postby moreBrandy » Mon Jun 05, 2017 3:58 am

Hi,

there are problems with loading images in "single image" feature and with "accordion".
I attach a video https://youtu.be/ca0BeWAnd5g
Website URL: http://xyz.klamczynski.com/

I've also tested "Wiloke Single Image" and there is also error with images loading, but when every "Wiloke Single Image" has a Caption, images in right column are not loading good and when i delete Captions everything is fine. But i need captions. In "Single Image" feature captions do not matter, always works badly. It only works well when there are up to 6 images.

Here You have images with captions: http://xyz.klamczynski.com/abrakadabra-testy/
and here without captions: http://xyz.klamczynski.com/abrakadabra-testy-01/

I'll try to build my website, but the OZ template is full of bugs. Almost every time I use something, it turns out that it does not work well. I am considering a refund request if nothing change.

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 5109
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: Errors with "Single Image" loading & "Accordin"

Postby pirateS » Mon Jun 05, 2017 9:04 pm

Hi,
Please temporary disable Single Page Load feauture by going to Appearance -> Theme Options -> Advanced Settings.
We will re-check all shortcodes and release a fixed version soon.
Thanks

moreBrandy
Posts: 18
Joined: Thu May 18, 2017 3:09 am
Contact:

Re: Errors with "Single Image" loading & "Accordin"

Postby moreBrandy » Tue Jun 06, 2017 2:27 am

I disable "Toggle Ajax Loading Feature" and nothing change with images loading. Only "Accordin" works fine.

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 5109
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: Errors with "Single Image" loading & "Accordin"

Postby pirateS » Wed Jun 07, 2017 10:38 am

Hi,
We are working on issue with Single Page Loading. Please check your site again, I just visited your site and see everything is working now.
Thanks


User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 5109
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: Errors with "Single Image" loading & "Accordin"

Postby pirateS » Tue Jun 13, 2017 1:14 am

You should upload an image for it http://nimb.ws/jJLefa


Return to “OZ”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest