Several problems with the OZ theme

moreBrandy
Posts: 18
Joined: Thu May 18, 2017 3:09 am
Contact:

Several problems with the OZ theme

Postby moreBrandy » Thu May 18, 2017 3:38 am

Hello,
I have some problems with the OZ theme.

1. Updating the Theme
I did not find anywhere an update option at Wiloke Service.

2. Image Slider and Swiper Slider didn't work properly
I created a slider on the main page http://xyz.klamczynski.com . Slider lives his own life. Once loaded up well and another time incorrectly.

3. Logo and menu in "Post template"
I have not found anywhere to set a logo for a Post Template. The menu color is also incorrect.
http://xyz.klamczynski.com/simple-sunday-grub/

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 5136
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: Several problems with the OZ theme

Postby pirateS » Thu May 18, 2017 7:58 am

Hi,
1. When a new version to be released, a notification will appear at Dashboard like this http://nimb.ws/X71oDc.
2. I just checked on my safari and it's working fine. Please give me a quick video if you face this issue again. (I will check it again at tonight)
3. Currently, We do not support individual logo for post, Just page and portfolio. We will consider this feature in the next version.
Thanks

moreBrandy
Posts: 18
Joined: Thu May 18, 2017 3:09 am
Contact:

Re: Several problems with the OZ theme

Postby moreBrandy » Thu May 18, 2017 9:01 pm

1. Ok thanks
2. Maybe You can check alslo in other browsers like Chrome or Edge :) Here is video https://youtu.be/VGAx3XqKVzg
3. We did not understand each other :) I don't want indyvidual logo on post page, but one thing is not working ok. When I set the dark version for the whole page, I have to use a bright logo in the main settings. The post page has only a light version, no other logo can be set, and the bright logo of the main settings is not visible on the post page. Another problem in post page is invisible font in menu. If you visit Blog page http://xyz.klamczynski.com/newsy/ everything is ok, but if You check post http://xyz.klamczynski.com/simple-sunday-grub/ logo is light from global settings and font menu is invisible.

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 5136
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: Several problems with the OZ theme

Postby pirateS » Thu May 18, 2017 11:53 pm

Hi,
1. This bug has been fixed. Please update the latest version.
2. It seems it's working well now
Thanks

moreBrandy
Posts: 18
Joined: Thu May 18, 2017 3:09 am
Contact:

Re: Several problems with the OZ theme

Postby moreBrandy » Fri May 19, 2017 4:54 pm

NEW 01
I have upgraded to a new version and now there are other problems. I did it by Wiloke Service. Now there are some new css styles. Once you see the new styles, and another once the old styles. I upload a video https://youtu.be/9-xu3mVvaZU

EDIT: NEW BUG 02
I've build new page with Visual Composer. The first 3 columns with images and on the bottom 2/3+1/3 columns with video. The distance between photos and video is too large. Check video https://youtu.be/W0nipzsSwfI . I do not want to change the margins manually, because it should be good right away. Page URL http://xyz.klamczynski.com/portfolio-najnowsze-realizacje/

Guys, there are so many problems with this product that I am unable to quickly build a website. Please do something with this and refine OZ Theme.

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 5136
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: Several problems with the OZ theme

Postby pirateS » Fri May 19, 2017 11:35 pm

Hi,
1. Yes, I just checked it, it just works if you go to the page that contains slider before. Please temporary try this way: Replace Image Carousel with Swiper Carousel ( http://nimb.ws/BGlQoU -> http://nimb.ws/K6qvgn)
2. Our front-end developer will fix it soon.
Thanks

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 5136
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: Several problems with the OZ theme

Postby pirateS » Fri May 19, 2017 11:38 pm

Hi,
Could you please send me the page link of NEW BUG 02, it's can be override css by an external plugin?
Thanks

moreBrandy
Posts: 18
Joined: Thu May 18, 2017 3:09 am
Contact:

Re: Several problems with the OZ theme

Postby moreBrandy » Sat May 20, 2017 3:35 am

I found solution for CSS bug from this video https://youtu.be/9-xu3mVvaZU. When "Minify JavaScripts" is checked, custom settings and CSS once load ok, and another time is replaced by default settings.

moreBrandy
Posts: 18
Joined: Thu May 18, 2017 3:09 am
Contact:

Re: Several problems with the OZ theme

Postby moreBrandy » Sat May 20, 2017 3:43 am

BUG SWIPPER SLIDER
Please check this page with Swipper Slider http://xyz.klamczynski.com/
Right arrow is outside the photo.

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 5136
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: Several problems with the OZ theme

Postby pirateS » Sat May 20, 2017 4:21 am

Hi,
We will update style tomorrow.
Please temporary disable Minfiy CSS, just enable Minify JS.
Thanks


Return to “OZ”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest