[Bug] Rating not showing correct amount of icon stars

Voetzoekers
Posts: 54
Joined: Sun Oct 29, 2017 10:40 pm
Contact:

[Bug] Rating not showing correct amount of icon stars

Postby Voetzoekers » Thu Nov 30, 2017 2:51 am Supported Until: Sun Apr 29 18:39:52 +1000 2018

Ahoy pirateS!

As mentioned in the reply to mr360's post (http://support.wiloke.com/viewtopic.php?f=25&t=2570&p=13590&sid=52a6b88a4521370f6f8757786775f300&sid=52a6b88a4521370f6f8757786775f300#p13590):

I noticed the star icon rating not showing the correct amount of star icons based on the rating given to the post.

For example if the post gets one rating of the highest score it should display five star icons, if the post gets one rating of the lowest score it should display one star icon. As it is now the star-rating will only display one star icon even if the given score was higher then 1. With more scores it should display an amount of stars based on the average rating score but that doesn't seem to work as intended either.

This is also displayed on the themeforest sales page (also as mentioned by mr360) as seen in the image below:

Image.

To clarify the above image, this is how it should work.

I've already created an temporary account for you on my website. Could you please fix this bug?

Thanks in advance.

P.s. I would also appreciate it if you could provide us info on how to fix it. For future reference for other users and to be able to fix it ourselves if this bug somehow returns after an update.

Voetzoekers
Posts: 54
Joined: Sun Oct 29, 2017 10:40 pm
Contact:

Re: [Bug] Rating not showing correct amount of icon stars

Postby Voetzoekers » Tue Dec 05, 2017 1:42 am Supported Until: Sun Apr 29 18:39:52 +1000 2018

*bump*

Any chance in some support on this and the other bugs? Deadline for the website is closing in quick and this was one of the key features why we have chosen for this template.

Voetzoekers
Posts: 54
Joined: Sun Oct 29, 2017 10:40 pm
Contact:

Re: [Bug] Rating not showing correct amount of icon stars

Postby Voetzoekers » Sun Dec 10, 2017 2:52 am Supported Until: Sun Apr 29 18:39:52 +1000 2018

*bump*

Been over 10 days now. Could I please get some support on this matter @pirateS? We really need this fixed before the website can even go live.

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 6029
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: [Bug] Rating not showing correct amount of icon stars

Postby pirateS » Tue Dec 12, 2017 1:08 pm

Hi
Please update to the latest version of Hermes https://wiloke.net/themes/changelog/1

Voetzoekers
Posts: 54
Joined: Sun Oct 29, 2017 10:40 pm
Contact:

Re: [Bug] Rating not showing correct amount of icon stars

Postby Voetzoekers » Thu Dec 14, 2017 2:38 am Supported Until: Sun Apr 29 18:39:52 +1000 2018

Ahoy pirateS,

Thanks for the update, but unfortunatly it did not fix the bug that causes the theme not showing the correct amount of stars.

I've followed the instructions as provided in the changelog for the 1.5.2 version:

    From the admin sidebar, click on Dashboard -> Updates
    Checked On Wiloke Hermes Shortcodes plugin -> Update it
    Checked On Hermes theme -> Update it

After that I've cleared the browsercache (cmd+r) and checked in multiple browsers (chrome/firefox/safari) but it still only shows the single star icon while the post has two ratings:

- The first was a 5
- The second was a 4
- So it should show 4 1/2 icon stars

- It does add up the ratings in numbers
- It does give a correct average in numbers
- It doesn't output the correct amount of star icons

You should still have access to my website since the account has not been deleted yet. Please check it out for yourself on the post 'test-rating'. If you no longer have access to my website please let me know and I'll provide you some new user/login details.

Please get this fixed as it is a very important part of the website concept.

Voetzoekers
Posts: 54
Joined: Sun Oct 29, 2017 10:40 pm
Contact:

Re: [Bug] Rating not showing correct amount of icon stars

Postby Voetzoekers » Thu Dec 21, 2017 2:31 am Supported Until: Sun Apr 29 18:39:52 +1000 2018

*bump*

Voetzoekers
Posts: 54
Joined: Sun Oct 29, 2017 10:40 pm
Contact:

Re: [Bug] Rating not showing correct amount of icon stars

Postby Voetzoekers » Tue Dec 26, 2017 5:04 pm Supported Until: Sun Apr 29 18:39:52 +1000 2018

Been almost one month now since I noticed and reported this bug. Taking real long. Any chance this will get fixed soon @pirateS?

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 6029
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: [Bug] Rating not showing correct amount of icon stars

Postby pirateS » Sat Dec 30, 2017 7:42 am

Hi,
Please leave your site below, I just tested on the demo and it's working still.

Voetzoekers
Posts: 54
Joined: Sun Oct 29, 2017 10:40 pm
Contact:

Re: [Bug] Rating not showing correct amount of icon stars

Postby Voetzoekers » Sat Dec 30, 2017 7:27 pm Supported Until: Sun Apr 29 18:39:52 +1000 2018

Ahoy,

The site is still in under construction mode but i will send you a new login so you can check. I made a post called 'Test rating'. In that post you can see exactly what I mean. Will send the detail now.

Edit:
Done: made you guys a new user account, send you an email from within wordpress and just send you a message here. Let me know if you got the mail or if I should send you the details in another message.

mr360
Posts: 16
Joined: Mon Oct 16, 2017 9:23 pm
Contact:

Re: [Bug] Rating not showing correct amount of icon stars

Postby mr360 » Thu Jan 04, 2018 10:30 am Supported Until: Tue Mar 06 18:09:35 +1100 2018

I also updated my site theme and required plugins but the star rating has changed.


Return to “Hermes”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests