Rose testimonial

Clare
Posts: 14
Joined: Tue Aug 02, 2016 3:38 pm
Contact:

Re: Rose testimonial

Postby Clare » Fri Apr 21, 2017 3:52 am Supported Until: Thu Nov 03 15:29:51 +1100 2016 | Expired

Great, that works, thank you.

But you will see the < > buttons are still "ugly" (not in line with the theme) and not aligning correctly. Again, these used to look good but suddenly changed.

Same issue on the client carousel.

Please see page http://www.opalandco.com/test-2/

thank you.

hungitms
Posts: 176
Joined: Wed Mar 02, 2016 8:36 am
Contact:

Re: Rose testimonial

Postby hungitms » Sat Apr 22, 2017 8:58 am

hi. you put this css into custom css
.owl-theme .owl-nav [class*='owl-'] {
top: 0;
bottom: 0;
margin: auto;
padding: 0;
}

Clare
Posts: 14
Joined: Tue Aug 02, 2016 3:38 pm
Contact:

Re: Rose testimonial

Postby Clare » Mon Apr 24, 2017 4:54 pm Supported Until: Thu Nov 03 15:29:51 +1100 2016 | Expired

thank you.

this has fixed the alignment of the scroll buttons, but you will see the formatting is still wrong. They are grey squares instead of white circles. Please compare below:


http://www.opalandco.com/test-2/

https://rose.wiloke.com/services/


thanks... I'll wait to hear.

hungitms
Posts: 176
Joined: Wed Mar 02, 2016 8:36 am
Contact:

Re: Rose testimonial

Postby hungitms » Tue Apr 25, 2017 10:43 am

hi you remove custom css

CodeColon Select All Code

.owl-theme .owl-nav [class*='owl-'] {
    top: 0;
    bottom: 0;
    margin: auto;
    padding: 0;
}

then add this css

.owl-theme .owl-nav [class*='owl-'] {
    top: 0;
    bottom: 0;
    margin: auto;
    padding: 0;
    border-radius: 50%;
    background-color: transparent;
    color: #000;
    font-size: 18px;
}
.owl-theme .owl-nav [class*='owl-']:hover {
background-color: #000,
color: #fff;
}

Clare
Posts: 14
Joined: Tue Aug 02, 2016 3:38 pm
Contact:

Re: Rose testimonial

Postby Clare » Tue Apr 25, 2017 3:10 pm Supported Until: Thu Nov 03 15:29:51 +1100 2016 | Expired

thank you but sadly scroll buttons still not fixed. I'm sorry I am not great with CSS so not sure if I've done it right.

http://www.opalandco.com/test-2/

Can you use the temp account I set up to fix it directly?

My code currently reads:

.testimonial-slide .owl-item .testimonial-item img {
display: inline-block;
width: 75px;
height: 75px;
}

.owl-theme .owl-nav [class*='owl-'] {
top: 0;
bottom: 0;
margin: auto;
padding: 0;
border-radius: 50%;
background-color: transparent;
color: #000;
font-size: 18px;
}
.owl-theme .owl-nav [class*='owl-']:hover {
background-color: #000;
color: #fff;
}

hungitms
Posts: 176
Joined: Wed Mar 02, 2016 8:36 am
Contact:

Re: Rose testimonial

Postby hungitms » Wed Apr 26, 2017 9:06 am

Please create a temporary account and send to hungitms@gmail.com

Clare
Posts: 14
Joined: Tue Aug 02, 2016 3:38 pm
Contact:

Re: Rose testimonial

Postby Clare » Tue May 02, 2017 8:52 pm Supported Until: Thu Nov 03 15:29:51 +1100 2016 | Expired

Ok have set up user - thanks

Clare
Posts: 14
Joined: Tue Aug 02, 2016 3:38 pm
Contact:

Re: Rose testimonial

Postby Clare » Thu Jul 06, 2017 10:04 pm Supported Until: Thu Nov 03 15:29:51 +1100 2016 | Expired

Hi

This still isn't working... please can you login and fix?

thank you!


Return to “Rose”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests