Team post type

stephan
Posts: 14
Joined: Mon Mar 28, 2016 1:13 am
Contact:

Re: Team post type

Postby stephan » Thu Apr 27, 2017 1:01 am Supported Until: Fri Oct 20 18:06:30 +1100 2017 | Expired

After installing the updated theme my portfolio images do not show up in the post

stephan
Posts: 14
Joined: Mon Mar 28, 2016 1:13 am
Contact:

Re: Team post type

Postby stephan » Thu Apr 27, 2017 1:02 am Supported Until: Fri Oct 20 18:06:30 +1100 2017 | Expired

After updating the theme the portfolio section is having issues, when you drill into an individual portfolio item the images are missing

stephan
Posts: 14
Joined: Mon Mar 28, 2016 1:13 am
Contact:

Re: Team post type

Postby stephan » Thu Apr 27, 2017 1:24 am Supported Until: Fri Oct 20 18:06:30 +1100 2017 | Expired

All the galleries from each portfolio items have dissapeared

stephan
Posts: 14
Joined: Mon Mar 28, 2016 1:13 am
Contact:

Re: Team post type

Postby stephan » Thu Apr 27, 2017 1:36 am Supported Until: Fri Oct 20 18:06:30 +1100 2017 | Expired

after updating the theme there is no option to do tiled image galleries in portfolio posts

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 6297
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: Team post type

Postby pirateS » Thu Apr 27, 2017 4:17 am

Fixed

stephan
Posts: 14
Joined: Mon Mar 28, 2016 1:13 am
Contact:

Re: Team post type

Postby stephan » Thu Apr 27, 2017 4:31 am Supported Until: Fri Oct 20 18:06:30 +1100 2017 | Expired

Awesome Thanks!

stephan
Posts: 14
Joined: Mon Mar 28, 2016 1:13 am
Contact:

Re: Team post type

Postby stephan » Tue May 02, 2017 3:33 am Supported Until: Fri Oct 20 18:06:30 +1100 2017 | Expired

The wiloke team did a lot of work to try and help me and I appreciate the effort... but no matter what they tried the tiled gallery has not been restored to portfolio posts, there is no way to display images in the gallery posts that looks even close to what was sold originally. Not only that by after receiving help my site is a disaster and I have had to put in a ton of time in to fixing it. Things that were working are now broken ( tiled gallery is now broken in blog posts as well ) and lots of customization I had done had to re-implemented, many pages had to be rebuilt.

stephan
Posts: 14
Joined: Mon Mar 28, 2016 1:13 am
Contact:

Re: Team post type

Postby stephan » Tue May 02, 2017 3:36 am Supported Until: Fri Oct 20 18:06:30 +1100 2017 | Expired

At this point my site is still broken as a result

stephan
Posts: 14
Joined: Mon Mar 28, 2016 1:13 am
Contact:

Re: Team post type

Postby stephan » Tue May 02, 2017 4:02 am Supported Until: Fri Oct 20 18:06:30 +1100 2017 | Expired

So I reinstalled the old theme 1.0 and it works fine. What ever they did to fix the team view actually still works in version 1.0. My portflolio galleries are back which is great. I think I have to re-do several pages again but this is looking much better. Just be aware that you lose tiled galleries in the newest version of the theme.

stephan
Posts: 14
Joined: Mon Mar 28, 2016 1:13 am
Contact:

Re: Team post type

Postby stephan » Tue May 02, 2017 4:02 am Supported Until: Fri Oct 20 18:06:30 +1100 2017 | Expired

That is you lose them in portfolio item pages


Return to “Rose”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest