Featured image not showing in several places.

cliche
Posts: 13
Joined: Sun Jan 03, 2016 4:33 pm
Contact:

Featured image not showing in several places.

Postby cliche » Sun Jan 03, 2016 5:24 pm

For some reason, the featured images aren't showing on the actual blog post permalink pages, category pages or author pages. How can we fix this as they seem to just be showing up on the homepage.

Blog Page
https://www.clichemag.com/torrey-devitto-interview/
Author Page
https://www.clichemag.com/author/emily-surpless/
Category Page
https://www.clichemag.com/category/fashion/

thx

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 6297
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: Featured image not showing in several places.

Postby pirateS » Mon Jan 04, 2016 11:17 pm

Hi
First of all, thanks for your contacting!
About your problem, I just checked on my site, and it's fine: http://www.awesomescreenshot.com/image/ ... d5aba4ac72, So Could you please give me your admin account? It's helpfull to check your problem. If you agree it, please create a private message to me.
Thanks

cliche
Posts: 13
Joined: Sun Jan 03, 2016 4:33 pm
Contact:

Re: Featured image not showing in several places.

Postby cliche » Mon Jan 11, 2016 9:31 pm

I've given you the login access, PLEASE help us. Your theme isn't working correctly on several fronts. It could be that we didn't set it up properly or it could be it's just not working. Can you please help us.

The theme is not displaying the latest posts. You don't need a screen shot, just visit the site. http://www.clichemag.com

Thanks.

cliche
Posts: 13
Joined: Sun Jan 03, 2016 4:33 pm
Contact:

Re: Featured image not showing in several places.

Postby cliche » Wed Jan 13, 2016 4:21 pm

Hello??

You know I really hate it when design authors are more than happy enough to take money from customers but don't give a damn about providing support.

It's been TWO FRIGGIN WEEKS since I've asked about this. Are you going to provide help or not for gods sake.

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 6297
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: Featured image not showing in several places.

Postby pirateS » Wed Jan 13, 2016 8:45 pm

HI
Sorry for replying late! But I haven't got a message from you. I send you the screenshot because I want to tell you it's fine on my site, maybe you have some wrong settings. If you want to customize our design, You must have knowledge of CSS, We bring the simple for user, so We will disable the advaced settings.
Thanks

cliche
Posts: 13
Joined: Sun Jan 03, 2016 4:33 pm
Contact:

Re: Featured image not showing in several places.

Postby cliche » Mon Jan 18, 2016 7:55 am

This is BS and I'm just going to ask themeforest for a refund. I installed the theme and it's not working correctly and instead of helping me fix the issue you tell me that I must have a setting wrong because it's working on your demo? That's unprofessional and it's obvious you could care less about taking 10 minutes out of your day to help me correct the issue. I hope that was worth the refund that I will get.

User avatar
pirateS
Site Admin
Posts: 6297
Joined: Wed Nov 05, 2014 11:49 am
Contact:

Re: Featured image not showing in several places.

Postby pirateS » Thu Jan 21, 2016 11:37 am

Please contact Envato.
Thanks


Return to “Royal”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest