Search found 46 matches

by javajive
Fri Jan 26, 2018 11:26 pm
Forum: ListGo
Topic: Create a listing doesn't seem to save.
Replies: 2
Views: 28

Re: Create a listing doesn't seem to save.

according to this thread: viewtopic.php?f=32&t=3104&p=15742&hilit=add+address&sid=4e8014d3e529635d78b6b9785397cce9#p15742

I don't see the section above Pricing Segmentation. Here is a screenshot: https://prnt.sc/i5zcb3
by javajive
Fri Jan 26, 2018 11:15 pm
Forum: ListGo
Topic: Create a listing doesn't seem to save.
Replies: 2
Views: 28

Create a listing doesn't seem to save.

When I create a free listing, the listing doesn't get saved. I am doing this as Admin. I create a listing, then hit Preview and it goes to a page that states 'no title' that is trying to load a preview. Nothing is saved. If I go to edit the listing, there is nothing saved there. Another thing, locat...
by javajive
Fri Jan 26, 2018 8:43 pm
Forum: ListGo
Topic: free to paid switch
Replies: 1
Views: 29

free to paid switch

It shouldn't be a problem to launch a site as a free submission portal and later change to a paid version would it?

What will happen to the free listings at that time? What are some options to keep those clients at a free plan and move new ones to a paid plan?
by javajive
Thu Jan 25, 2018 5:52 am
Forum: ListGo
Topic: Trait 'WilokeListgoFunctionality\Register\WilokeSubmissionConfiguration' not found in /
Replies: 3
Views: 44

Re: Trait 'WilokeListgoFunctionality\Register\WilokeSubmissionConfiguration' not found in /

There was a notification for plugin updates, which I did, but the theme wasn't included - hence it broke. I had to remove the promotions plugin to get back in, then reset my Wiloke service key to connect, then go to updates and there was a the theme update. Reactived the promotions module and it wor...
by javajive
Thu Jan 25, 2018 5:18 am
Forum: ListGo
Topic: Trait 'WilokeListgoFunctionality\Register\WilokeSubmissionConfiguration' not found in /
Replies: 3
Views: 44

Trait 'WilokeListgoFunctionality\Register\WilokeSubmissionConfiguration' not found in /

Getting error Trait 'WilokeListgoFunctionality\Register\WilokeSubmissionConfiguration' not found in ... on line 11.

Anyone idea how to resolve?
by javajive
Fri Sep 08, 2017 2:47 am
Forum: ListGo
Topic: Functions issues
Replies: 5
Views: 221

Re: Functions issues

As I read more current tickets and comments being opened, seems like I am not crazy but there are some issues with the submission module processes. I apologize for opening so many tickets, but there are some issues that need to be resolved. BTW. The child theme is part of the problem with this. Func...
by javajive
Tue Sep 05, 2017 8:11 pm
Forum: ListGo
Topic: Bypass if a plan is in place
Replies: 3
Views: 159

Re: Bypass if a plan is in place

I am no team.. I am just one person. There are some issues I am trying to resolve before I can launch a project and the submission plugin lies at the core of my problems I think.
by javajive
Tue Sep 05, 2017 10:14 am
Forum: ListGo
Topic: How to update Wiloke's themes via Wiloke Channel?
Replies: 7
Views: 2474

Re: How to Activate Wiloke Service?

What purpose does this module service other than updating? Does it add additional functions or required to use on some functions?
by javajive
Tue Sep 05, 2017 9:07 am
Forum: ListGo
Topic: Functions issues
Replies: 5
Views: 221

Re: Functions issues

BUG: a free listing goes through the payment process. It should just go to review. It can't check out because it has zero value.
by javajive
Tue Sep 05, 2017 8:37 am
Forum: ListGo
Topic: Functions issues
Replies: 5
Views: 221

Re: Functions issues

Well, it's a child theme issue. Changed to the actual theme and the functions kinda started working but the checkout is glitchy. Sometimes Paypal works - sometimes not. I don't get it.

Go to advanced search